Proces Management en Efficiency

Een bedrijfsproces is nooit af en is altijd te duur. Voortschrijdende regelgeving, technologische innovatie en bewegende markten vragen om voortdurende bijstelling en verandering.Belangrijk is te weten waar je staat ten opzichte van de concurrentie. Dit kan aanleiding zijn tot rigoreuze ingrepen in de eigen organisatie. De snelheid en richting van de veranderprocessen dienen goed te worden beheersd.DPwise heeft ervaring met de meest voor de hand liggende oplossingen (systeem implementatie, shared services, outsourcing).

 

  • efficiency- en effectiviteitsverhoging
  • herstructurering van bedrijfsprocessen (order to cash, purchase to pay, consolidation en reporting) e-invoicing
  • optimalisatie backoffice/shared services
  • outsourcing en offshoring (India, China, Oost Europa)
  • systeem implementatie
  • outplacement
  • excel training
This entry was posted in Process Management en Efficiency. Bookmark the permalink.